Je bekijkt de reis...

Nieuw Zeeland
a
A
26 januari 2015 09:24 | Door: Rita
Leuk verslag weer Froekje, maar gelijk de kaart erbij en even kijken waar je precies omspaant!!
Veel plezier gewenst!!
26 januari 2015 11:56 | Door: Thirsa
leuk verhaal Froukje, wat een belevenissen!! Geniet der nog maar even van!
27 januari 2015 09:45 | Door: Lydia
Hey Froukje,
Met enige jaloezie lees ik je verhalen, wat beleef je een prachtige tijd daar! Blijf genieten!
En veel plezier in Australië!
Groeten Lydia
27 januari 2015 21:45 | Door: Marieke
Heee Frouk, wat een machtig verhaal weer! Vooral melken in korte broek en dan 20 bulten verder! Haha! Maar scheef op een heuvel kamperen en dan eindigen op de bank in een hostel is ook vermakelijk om te lezen!! Doe me nog wat van die verhalen, want lezend in m'n comfort kingsize boxspring bed, is het erg vermakelijk je verhalen! Groeten van us!
31 januari 2015 01:47 | Door: Femia Streefkerk
Hoi Froukje
Wat een mooie verhalen, het brengt ook voor ons weer zoveel herinneringen terug!
We zijn ook in Christchurch geweest, maar vanwege de grote aardbeving was er voor ons bijna niet een camping of hotel of hostel te vinden. De reisbureaus raden ons ten zeerste aan om niet de binnenstad in te gaan! We hebben toen destijds buiten de stad gecampeerd,vlak bij een grote rivier! En dus niet veel kunnen bekijken van Christchurch. Dus heel fijn voor je dat je dit hebt kunnen doen en nog wel op zo'n leuke manier!
Wat ben je dapper om alle nieuwe dingen te beleven! En dan nu ook nog naar Australlie, we zijn zeer benieuwd hoe je het daar dan wel zal vinden, vooral omdat je net uit New Zealand komt. Vlieg je dan ook nog een keer terug naar New Zealand om je vlucht terug te nemen naar Nederland?
Nog heel veel plezier toegewenst meisje, genieten maar! Hartelijk dank voor de gezellige blog. We kijken uit naar de volgende.
Liefs GJ en Femia
2 februari 2015 10:18 | Door: Iepie
Prachtig verhaal Froukje! Leuk dat je het nog steeds zo naar de zin hebt en al die leuke mensen ontmoet. Ik hoop dat je de post inmiddels hebt gekregen.
Nog bedankt voor je felicitaties op mijn verjaardag, we zaten die dag op de east cape en hadden helemaal geen telefoon ontvangst daar.
Hartelijke groeten van mij en ook van Rudolf en veel plezier nog daar in Whanaka op de farm.